Uw gratis kennisbank voor Nederlands burgerlijk recht

Lawyrup bevat informatie over vermogensrecht, procesrecht en insolventierecht

Over Lawyrup.com

Lawyrup.com, jouw gratis kennisbank over het Nederlandse burgerlijk (proces)recht!


De website van Lawyrup.com geeft een toegankelijke introductie tot het Nederlandse burgerlijk recht, voor buitenlandse juristen en andere geïnteresseerden.

De Nederlandse moederwebsite Lawyrup.nl is door de Nederlandse civielrechtelijke advocaat mr. Maarten de Vries gestart in 2015. Die website is uitgegroeid tot een gezaghebbende gratis online kennisbank voor Nederlandse juristen.

De voorbereiding van de release van de nieuwe website was het moment om ook een .com website toe te voegen. De opzet van de .com website verschilt van de Nederlandse website doordat de op buitenlandse gebruikers gerichte website geen artikelsgewijze bespreking van de Nederlandse wet bevat. Die is wel – maar alleen in het Nederlandse – te vinden op de .nl website.

Beide websites zijn geheel gratis – zonder account of login – toegankelijk voor iedereen. Op de websites zijn advertenties te vinden van aanbieders van relevante diensten en producten.

Op de .com website zijn bij de thematische blogs advertenties te vinden van juristen, die op dat rechtsgebied gespecialiseerd zijn, zodat de bezoeker die rechtshulp nodig heeft bij een specifiek probleem direct een passende adviseur kan vinden.

Bent u zelf jurist en wilt u zich op de .com website of op de .nl website profileren, neem dan contact met ons op.

Op Lawyrup wordt het Nederlandse civiele recht ontsloten.

Uw advocatenkantoor onder de aandacht brengen? Hier kan uw advertentie komen te staan, neem contact op met Lawyrup.com